Politika Privatnosti

Pristupanjem sajtu Lora Sweet (lorasweet.com), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

Lora Sweet (lorasweet.com) sajt je u vlasništvu firme Lora Sweet, sa matičnim brojem 21257737 i sedištem u Milana Drakulića 18a, Valjevo, Valjevo.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu Lora Sweet (lorasweet.com), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

  • Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
  • Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
  • Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
  • Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);
  • Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za Lora Sweet (lorasweet.com) ili neku treću stranu, sa kojom Lora Sweet (lorasweet.com) ima poslovnu saradnju.

Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu Lora Sweet (lorasweet.com), da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

 

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja kompanije za procesiranje plaćanja i Lora Sweet (lorasweet.com) niti će zahtevati, niti će ćuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara ili na lora.sweet.doo@gmail.com.

pikashow apk download

mlive mod apk

kinemaster for pc download

Ghost of Tsushima PC

Stumble Guys Mod APK Download 

Download Snaptube APK 

MX Player for PC

friday night funkin download tv express apk Ativador Windows 11

freefire pc

            Baixar              Bytebaixar